Tunespan crashes on Span

Ian shared this problem 4 years ago
Known

Hi, Tunespan crashes every time I span something.


I'm spanning media to an external drive on the latest OS X Yosemite.


When I reopen the app and attempt to respan, it works on the 2nd attempt.


A few months back I reported this issue to the developer, and spoke back and forth a few times. I submitted all my diagnostics to the developer, as well as a ton of crash reports via the app. Then nobody ever got back to me on this issue.


This problem has been happening since Yosemite was released.


And this issue even happens on the first launch of the app on a fresh install of Yosemite. Please help, I use this app on a daily basis and this is super annoying to have the app crash every time I use it. Thanks very much

Comments (2)

photo
1

It was definitely me you talked to last time, I'm the only one :-)


I'm so sorry that I never got back to you, a lot of life changes have happened recently and sometimes emails get lost in the fray, but I try my best to keep up with everything.


Would you mind emailing me with the email address that you submitted your crashes under so I can track down the reports you submitted through the app as well as look back on our previous conversation?

photo
1

Hi, Thanks for the reply. I went ahead and emailed you from the email we exchanged when we last spoke. I also attached some crash reports for you.


Heres hoping you can fix this once and for all lol.


Thanks again, Much appreciated